06.08.08 Latvijas izlase ienāk Pekinā

Šorīt mūsu Sieviešu izlase ierodas Olimpiskajā ciematā Pekinā [espFoto]. Pirmais treniņš plkst 16.00 pēc LV laika. Mūsējās tomēr nepiedalīsies OS atklāšanas 8.augusta parādē [delfi , diena , laikapstākļi], lai taupītu spēkus OS debijas spēlei 9.augustā.

Latvijas izlases Sienas Papīrs

Claudia : "Olimpiskajā Wukesong arēnā ir neparasti mīksti grozi". Tur aiz slēgtām durvīm notikušās pēdējās pārbaudes pirms OS : Brazīlija-Jaunzēlande 76:74 [braStats , fibaRecap], Brazīlija-Spānija 64:59 [braStats], Spānija-Baltkrievija 82:65 [chinaFoto], Baltkrievija-Jaunzēlande 71:63 [nzlRecap]. Savukārt Koreja ir vienīgā izlase, par kuru nav gandrīz nekādas informācijas. Jumtalapa izmeklējās pa visādām korejiešu lapām un tikvien izdevās uzzināt, kura tur jaunākā un vecākā. Droši vien sastāvs būs tāds pats, kā Good Luck turnīrā.

Totalizatori par Latviju OS
Vispopulārākais totalizators Bwin.com Latvijai prognozē 6.vietu. Pirms Šanhajas turnīra Bwin.com Latvijai solīja 8.vietu. Pēc LAT pārbaudes uzvaras pār RUS bwin.com Latvijas 9.augusta koeficientu no 10.05 samazināja līdz 8.55, pēc LAT cienīgās spēlēs ar USA - jau samazināja līdz 5.70, bet pēc nesmukās spēles pret CHN - palielināja līdz 6.35. Triobet.com pārstāvis Kim Petersen (preses relīze) : „Latvijas sporta spēļu komanda pirmo reizi piedalās OS. Protams, ir mazas izredzes kāpt uz goda pjedestāla. Prognozes liecina, ka Latvijas izlasei ir pa spēkam aizcīnīties līdz ļoti cienījamajam Olimpiskajam astotniekam.”