18.01.10 VIEDOKĻI par EČ kvalifikācijas izlozi

  • Izraēlas izlases galvenais treneris Rabi : "Izloze ir ļoti smaga, bet nav bezcerīga. Mēs kvalificējāmies iepriekšējiem diviem EČ, un ceru, ka tagad tiksim atkal. Mums ir ļoti talantīgas un labas spēlētājas." [www.one.co.il].
  • Izraēlas izlases kapteine Suez-Karni : "Izloze ir ļoti smaga. Ja iepriekš man jautātu, kuras izlases negribētu savā grupā, tad es teiktu - Latvija un Serbija, bet tagad mums ir abas. Mēs esam veikuši kvalitatīvu lēcienu uz priekšu, spēlējot EČ iepriekšējos finālturnīros. Un par cik mēs tur bijām, tad tas mums ir devis ļoti daudz, un mēs varam veikt vēl vienu lielu lēcienu uz priekšu." [www.one.co.il].
  • Serbijas pārstāvis Pantelic : "Grupa ir kvalitatīva, bet nav nepārvarama. Mūsu grupa ir vieglāka nekā citas. Šobrīd es nevaru pateikt - tā ir laba vai nav." [www.kss.rs].
  • Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš : "Grupa ir interesanta. Ir visas iespējas kvalificēties finālturnīram. Labi ir tas, ka kvalificēsies pirmo divu vietu ieguvējas. Gan Serbija, gan Izraēla Eiropas čempionātā neko īpašu neparādīja, taču tāpēc nevajag pretinieces nenovērtēt. Izraēla vienmēr bijusi sīksta, turklāt viņām ir laba ārējā līnija. Serbu skola komentārus neprasa, bet rumānietes šobrīd ir uz pacēluma viļņa. [laikraksts Diena].
  • Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Ainārs Čukste : "Izlozi vērtēju kā normālu. Viegli jau nebūs ne ar vienu. Pret Izraēlu mums būs pārsvars garajā galā. Par Rumāniju man nav tik daudz informācijas. Ja serbietēm izdosies savākt visas labākās spēlētājas, viņas būs nopietns spēks. Optimālajā sastāvā mūsējās būtu pārliecinošas grupas favorītes. Pagaidām gan vēl nevar zināt, kādā sastāvā spēlēsim." [laikraksts Diena].