27.09.08 Eirolīgas pārbaudes

TTT Rīga šonedēļ pārbaudījās Druskininkos. Varenu sniegumu demonstrēja Troina un daļēji arī Kubliņa & Krumberga. Pusfinālā izdevās uzvarēt Arvi 69:56, bet finālā nepieklājīgi zaudēja Dynamo K 50:76 . Tikmēr TTT Rīgas amerikāniete Essence Carson ir ļoti tuvu, lai iekļūtu WNBA finālā un ierastos Rīgā pēdējā brīdī pirms Eirolīgas. Nav saprotams, kāpēc brazīliete Natalia nesteidzas uz Rīgu palīgā.

Tikmēr TTT Rīgas pirmā pretiniece Eirolīgā - MKB Euroleasing pārbaudīties sāka ar divām uzvarām pret Szeged (Zherzherunovas klubs), bet pēc tam sākas jau nopietnākas pārbaudes ar online, kur uzvara pret Kosice , zaudējums pret Praha un uzvara pret Mizo-Pecs. Apbrīnojami, ka MKB Euroleasing tik veiksmīgi iekļavusies aizjūras pointgārde Kathleen McLeod, kurai esot ļoti lielas krūtis.
Tajā turnīrā visas spēles uzvarēja un pirmo vietu ieguva ZVVZ Praha (vēl gaida piebraucam teiksmainās Lindsay Whalen & Swin Cash). Prahai šosezon solās būt visu laiku iespaidīgākais sastāvs, viennozīmīgi. Un kas ir tā Ferancikova? Tā ir jaunā māmiņa - exPavlickova!!!