Sieviešu izlases Pusdienas 2007

09.07.07 Jumtalapas ekspertīze

Pasākums notika Saules akmens restorānā. Piedalījās Sieviešu izlases kandidātes un Vīriešu izlases kandidāti, to personāls, žurnālisti, fotogrāfi, pasākuma organizatori un ielūgtie viesi. Ar pusdienām bija visai attāls sakars, jo galvenais akcents tika likts uz izklaidējošiem pasākumiem, konkursiem, sabiedriskajām attiecībām u.tml. Ēdināšanas galds bija bagātīgi nokrauts ar dažnedažādiem ēdieniem, ap kuriem vīrieši burtiski drūzmējās, savukārt sievietes vairāk apmierinājās ar kādu suliņu. Pasākums pilnībā kliedēja šur tur kultivēto mītu, ka starp basketbolistiem un basketbolistēm it kā esot ļoti labas attiecības. Basketbolistes tusējās savā starpā, bet basketbolisti - savā starpā. Homogēnas komunikācijas modelis gluži kā skolā bērniem pirmspubertātes vecumā! Vienīgais gadījums, kad tika konstatēts pretējais, bija saruna Jēkabsone-Porziņģis. Vienā no konkursiem vīriešu izlases trim kandidātiem bija jāmin, kāds ir populārākais dekoratīvās kosmētikas līdzeklis, kuru izmantojušas sieviešu izlases kandidātes, nākot uz šo pasākumu (organizatori piedāvāja atbilžu variantus: lūpu krāsa, skropstu tuša u.tml). Tā vietā, lai rūpīgi nopētītu sieviešu izlases kandidāšu sejas, konkursanti-vīrieši skatījās viens uz otru un savā starpā kaut ko sačukstējās... Bija sajūta, ka vīriešu izlases kandidātu ir divreiz vairāk. No 18 sieviešu izlases kandidātēm ieradušās bija tikai 10.


Sieviešu izlases Pusdienu portreti

Evija Āzace
(nebija ieradusies).

Elīna Babkina
. Balts, krekliņš ar garām rokām, atstājot pliku daļu no vēdera. Zelta krāsas josta, baltas garās bikses. Mati gaiši brūni, daļēji izlaisti pāri pleciem. Izskats – galvaspilsētas vidusskolniece. Neskatoties uz savu debitantes statusu, kolektīvā iekļāvās visnotaļ organiski.

Gunta Baško
(nebija ieradusies).

Aija Brumermane
. Pieguļošs melnbaltraibs krekliņš ar īsām rokām. Melnas garās bikses. Tiešām gari un kupli tumši brūni, izlaisti mati. Izskats – liela auguma sieviešu apģērbu modele. Kolektīvā iekļāvās organiski, ar tendenci uz vienaudzēm.

Santa Dreimane
. Balts krekliņš ar īsām rokām. Kupli pelēkzaļi svārki ar dienas aizskarveida divpakāpju apmalēm. Pēdējais apģērbgabals laikam bija pasākuma tērpu lielākā mīkla. Gaiši brūni mati, salieti ar laku, sataisīti normālos skruļļos, izlaisti līdz pleciem. Izskats – lauku zaļumballes prīma. Kolektīvā iekļāvās organiski, ar tendenci uz vienaudzēm.

Zane Eglīte
(nebija ieradusies).

Liene Jansone
(nebija ieradusies).

Anete Jēkabsone
. Melns, daļēji caurspīdīgs krekliņš ar īsām rokām. Melnas garās bikses. Blondās šķipsnās iekrāsoti gaiši brūni mati, izlaisti pāri pleciem. Izskats – tiešām feina beibe. Kolektīvā iekļāvās ļoti organiski ar akcentu uz bērnības dienu u-cīņu biedreni Ditu Krumbergu.

Lāsma Jēkabsone
(nebija ieradusies).

Edīte Kresa
. Pieguļošs melns krekliņš ar baltām puķēm un īsām rokām. Melnas garās bikses. Melni krāsoti mati, izlaisti pāri pleciem. Izskats – studente no pirmajiem kursiem. Kolektīvā kā debitante iekļāvās nosacīti ar lielu akcentu uz šodienas u20 izlases cīņu biedreni Aiju Putniņu.

Dita Krumberga
. Ieburzīts zaļpelēks krekliņš ar īsām rokām. Baltas garās bikses. Mati nokrāsoti zaļpelēki, izlaisti pāri pleciem. Izskats – amerikāņu slaidā konfekte. Kolektīvā kā debitante iekļāvās patīkami organiski ar akcentu uz bērnības dienu u-cīņu biedreni Aneti Jēkabsoni.

Ieva Kubliņa
. Balta pusgarā kleita ar striķu lencītēm, līdzīga naktskreklam ar akcentu uz krūtīm. Viens no pasākuma dīvainākajiem apģērba gabaliem. Mati iekrāsoti bālganbrūnblondi un taisnoti, dažās vietās knapi sniedzas pāri pleciem, priekšā nocirpti līdz uzacīm. Izskats – naktsmiera apģērba demonstrētāja. Kolektīvā iekļāvās organiski.

Līna Lisnere
(nebija ieradusies).

Aija Putniņa
. Tumši brūns pieguļošs krekliņš ar garām rokām. Baltas garās bikses. Mati nokrāsoti kastaņbrūni, saņemti zirgastē, kas plīvo tālu pāri pleciem. Izskats – riktīga un apzinīga studente. Kolektīvā kā debitante iekļāvās nosacīti ar lielu akcentu uz šodienas u20 izlases cīņu biedreni Edīti Kresu.

Zane Tamane
. Mazizmēra, bet ne pieguļošs melns krekliņš ar mazām zvaigznītēm un vieglu dekoltē. Mazizmēra, bet ne ļoti pieguļošas melnas bikses, kas nogrieztas un atšūtas drusku zem ceļa locītavas, pēc kā tālāk seko pliki stilbi. Mati gaiši brūni, izlaisti pāri pleciem. Izskats – gara, gara dāma. Kolektīvā iekļāvās normāli bez īpašām tendencēm.

Ieva Tāre
. Zaļganīgs krekliņš ar dzeltenīgām zvaigznēm un\vai puķēm, īsrocīgs. Bēšas garās bikses. Mati kupli un gaiši brūni, izlaisti pāri pleciem. Izskats – nobriedusi patīkama sieviete ar pieredzi. Kolektīvā iekļāvās bez problēmām, neskatoties uz līdzbiedreņu svaigākajiem gadiem.

Anita Teilāne
(nebija ieradusies).

Elīna Zīke
(nebija ieradusies).