Gunta Baško iekļūst Eirolīgas finālā

pēc : basquetebolFoto , videotroksnis-Avenida-Uzvara , videohronikaAvenida , videoVētra , videoBird , videoWillingham , esports , espBaško , encanchaFoto , sportboxKalmanovich , sovsport , sportexpress , slamdunk , 24 horasFoto .
03.04.09 Eirolīgas pusfināli : fibaeurope-LIVE-stats&video :
Spartak-UMMC 83:74 , Avenida-MKB 85:78

pirms :
Jumtalapas prognoze : 1 Spartak , 2 Avenida , 3 UMMC , 4 MKB . avenidaVideoprezentācija , birdSportexpress , spartakSovsport , ummcKapteine , championatAbrosimova , kp , esports .
  • Avenida-MKB. Abās komandas nevar lepoties ar lielām zvaigznēm, tomēr pārsteidzošā veidā abas ir tikušas līdz Eirolīgas Top-4. Ja vēl pirms dažām nedēļām Avenida bija pārliecinoša favorīte savā pusfinālpārī, tad tagad tā vairs nevar teikt. Pēdējās spēlēs Spānijas līgā Avenida sniegums nav atbilstošs Eirolīgas Final Four. Un tomēr Spānijas līgas + Eirolīgas spēlēs Avenidas mājas bilance šosezon ir 19-1. Pēdējā laikā arī MKB nav savā labākajā formā, jo tikko zaudēja Ungārijas trešajai komandai un otrajai komandai. Lai sapurinātu savas spēlētājas, MKB tikko parakstīja ar tām līgumus arī uz nākošo sezonu.
  • Spartak-UMMC. Abās komandās Pasaules superzvaigznes ir lielā skaitā. Ja Fibaeurope nediskriminētu vienas valsts superklubus, tad pēc sportiskā principa šim te būtu jābūt Eirolīgas potenciālajam finālam. Gundara Vētras vadībā UMMC vēl nav zaudējusi (4 uzvaras Eirolīgā, 9 uzvaras Krievijas līgā, 3 uzvaras Krievijas kausā), bilance 16-0. Problēmas ar veselību : UMMC Taylor pēc sezonas tiks veikta potītes rekonstrukcija, Spartak Fowles savainots pirksts, tomēr 31. marta pārbaudes spēlē viņa spēlēja. Šajā pārī ir ļoti grūti kaut ko prognozēt.