Niedolas komandai Super Mega papildinājums

16.09.10
Bernadette (Mudju) Ngoyisa !!!
Pēdējo 5 gadu Āfrikas labākā basketboliste [fiba , wnba].
195 centimetru centra spēlētāja. Francijas MVP 2006.
Bez viņas nenotiktu Jēkabsones komandas multiTriumfs 2006.*

---
* - Toreizējais Valenciennes treneris Buffard (tagadējais Nantes treneris) pirms 2. finālspēles bārstīja spilgtus izteicienienus, no kuriem vismaz 2 domas vēlāk ieguva turpinājumu : 1) "mūsu diriģente Harrower ir piedalījusies daudzās lielās sacensības, bet nekad nav tās uzvarējusi" - pēc tam viņa uzvarēja PČ-2006 , 2) ”ir cilvēki, kas var uzkāpt Monblāna kalnā, bet mums ir arī, kas apstājas pusceļā” - pēc tam Jēkabsone uzkāpa Monblānā 2008.
---
Pirms pāris nedēļām Nantes treneris žēlojās, ka centra spēlētāja Tahane sarāvusi ceļa saites un tik neilgi pirms sezonas sākuma būs grūti dabūt citu tāda līmeņa spēlētāju. Ja nedabūtu, tad mūsu Niedola būtu spiesta daudz spēlēt iekšējā līnijā. Tomēr Nantes sensacionāli ir sameklējuši vēl daudz labāku centra spēlētāju. Un tagad Niedola droši varēs spēlēt ārējā līnijā. Nopietnas cerības uz Francijas medaļām!

Niedola jau ir pievienojusies komandai. Bet viņas dzimtās Liepājas mēdiji nav izmocījuši nevienu rakstiņu. Īstenībā pilsētai bija pienākums rīkot pompozu atvadīšanos ar šampānieti un salūtu. Spēcīga pretendente uz FIBA Europe gada "Labākā jaunā spēlētāja" un Latvijas gada sporta balvas "Labākā uzlēcošā zvaigzne".


15.09.10 Tikmēr ēnā ir palicis Babkinas Lotos finansu trillera laimīgais atrisinājums - Lotos klubs ilgi nespēja saņemt licenci spēlēšanai Polijas līgā, termiņš 3 reizes tika pagarināts (vispirms 31.jūl, pēc tam 19.aug un visbeidzot deadline 15.sep), un tad nu tagad visi papīri ir iesniegti.