Mutuļošana pirms Polijas super1/2fināla

26.03.11
Sākas ilgi gaidītā
Polijas līgas pusfinālsērija Wisla vs Lotos (līdz 3 uzvarām)

Babkinas vienības Galvenie ieroči iepriekš jau tika aprakstīti.
Tomēr tagad minētie ieroči ir ieklemmējušies, jo ar traumām sezonu beigušas Lotos garās poles Jujka un Mieloszynska.
Noteikums "vienmēr 2 poles uz laukuma" tagad ir kļuvis ļoti sāpīgs. Nāvējošais ārējais ierocis "Babkina+Swanier+Wright" ir palicis daudz nekaitīgāks, jo nav vairs garo poliešu, ko likt klāt.

Lotos nospiestību nedaudz kliedē svaigākā ziņa :
wisliešu milzene Leuchanka ir satraumējusi kāju.

Lotosiešu treneris Dikeoulakos : "Tas ir kā likums - mums katrā spēlē nevar palīdzēt vismaz divas svarīgas spēlētājas. Wisla ir liela favorīte - tur ir pasaules klases spēlētājas katrā pozīcijā. Saprotam, ka Wisla gribēs pierādīt savu pārākumu. Mūsu plāns ir izmantot pretinieču vājās vietas un savus trūkumus pārvērst priekšrocībās. Gribam aiztaisīt pretinieču līderi [Phillips] un apstulbināt [upić] pretinieču treneri [Hernandez]. Darīsim visu, lai uzvarētu. Un mēs ticam" (sportowefakty.pl)

Wisliete Baško neslēpj savu agresivitāti : "Pret lotosietēm vērsīsimies ar vislielākajiem apgriezieniem. Mēs esam ļoti koncentrējušās. Mums ir arī psiholoģiskais pārsvars" (wislacanpack.pl).

Wisliete Leciejewska ir vēl skarbāka : "Lotosietes mēs noliksim uz lāpstiņām. Visu nokārtosim ātri un nesāpīgi ar 3-0" (wislacanpack.pl).

Wisliešu treneris Hernandez ir piesardzīgāks : "Šo pusfinālsēriju mēs uztveram kā finālsēriju, jo lotosietes patiešām ir ļoti labā formā" (sportowetempo.pl).

Wisliešu Baško par lotosiešu Dikeoulakos : "Viņš ir cīnītājs. Noteikti grib mūs sakaut" (sportowetempo.pl).

Wisliešu Baško par lotosiešu Babkinu : "Joprojām ir daudz jāstrādā, bet jau tagad viņa ir augsta līmeņa spēlētāja" (sportowetempo.pl).

Lotos fani savos komentāros cer uz brīnumu un treneri, kā arī zākā pretinieci : "Skisla" un "Kanpaki". Fanu aptauja : 1) ar tādu treneri viss ir iespējams 75% , 2) finālā neizdosies tikt 25 % .

Wislai ir augstāka motivācija, jo 2x pēc kārtas Fiba tai iedeva wild-card uz Eirolīgu un solīja šogad vairs nedot. Polijas fināls ir ceļazīme uz Eirolīgu. Ja Lotos netiks Polijas finālā, tad visai droši var cerēt uz wild-card Eirolīgai, jo 2x pēc kārtas tur rīkoja Zvaigžņu Spēli.