Spānijas līgas prognozistu konkurss

.
27.03.12 Jumtalapa uzvar
Spānijas līgas prognozistu konkurss tāds ir vienīgais Eiropas sieviešu basketbolā, un tas notiek jau kopš 2008. gada!
Iepriekš aprakstītā 23. datuma taktika nedaudz izgāzās un viens sekotājs it kā spēja noķert Jumtalapu. Tomēr pēc tam tika izvilkts slepenais ierocis, kā rezultātā nekaunīgajam čeiseram tiks atņemts 1 punkts par eroru kādā agrīnā kārtā. Konkursa rezultāti vēl nav pasludināti, bet uzvara jau ir zināma!
1. Jumtalapa (kā LV) = 145 punkti
2.-3. peterpan = 144 punkti
2.-3. Mauro = 144 punkti
....... (kopā 25 dalībieki)

23.03.12 Spānijas prognozistu konkursā šogad notiek vēl nebijušas kaislības. Pēc iepriekšējās nedēļas saspīlējumiem nupat ugunī eļļu ielēja Jumtalapa, piedāvājot prognozēt vēl vienu pārcelto spēli, kura bija... piemirsta. Pēc būtības tā bija slēpta māņu kustība ar nolūku izvilināt no uzbāzīgajiem sekotājiem laicīgas prognozes. Māņu kustība nostrādāja un, izvērtājot tuvāko sekotāju prognozes, Jumtalapa savējo mazliet pamainīja pēdējā brīdī pirms deadline. Diemžēl pirms pēdējās kārtas pārsvars pār 2 tuvākajiem sekotājiem sarucis līdz 1 punktam, tāpēc situācija ir ļoti slidena.

15.03.12 Slepenās spēles, alus un kalmāri

Spānijas līgā pa kluso tika izspēlētas 2 atliktās spēles... Iepriekš bija oficiāla informācija, ka tās pārceltas uz 20. datumu, taču nupat slepeni tika noorganizētas 14. datumā. Izrādās, ka tādas lietas var notikt arī Eiropas Top-4 līgā, turklāt ar Ros Casares superkluba līdzdalību! Daži spāņu prognozisti par šīm 2 spēlēm tomēr uzzināja un taisīja prognozes uz savu roku. Pēc slepenajām spēlēm Jumtalapa kādu laiciņu bija šokā, jo uzmācās doma, ka nekaunīgo ārzemnieku grib gāzt no krēsla, izmantojot sētas durvis. Tomēr spriedzi noņēma konkursa administrators, kurš netieši pasludināja minētās slepenās spēles par nelegālām. Līdz ar to Jumtalapa līderē jau 21 nedēļu pēc kārtas un pirms pēdējām 2 nedēļām saglabā 2 punktu pārsvaru pār 2 tuvākajiem sekotājiem. Tikmēr daži atpalikušāki konkursanti slēdz derības par 1. vietu noslēgumā - tur likme ir alus un kalmāri!


11.12.11 Jumtalapa atraujas no spāņiem

Jumtalapa (kā LV) jau 5 nedēļas ir Spānijas līgas prognozistu konkursa priekšgalā. Bet tikai 9. nedēļā izdevās atrauties drošā attālumā. Interesanti, ka tajā līgā šosezon iztiek bez sensacionāliem rezultātiem - sieviešu basketbolam tāda prognozējamība nav raksturīga.

Prognozistu klasifikācija pēc 9. kārtas

...


07.11.11 Kārkliņa ļauj Jumtalapai uzplaukt Spānijā


Pēc euroleaguewomen.forummotion.com slēgšanas šoruden Jumtalapa devās meklēt laimi Spānijas līgas prognozistu konkursā. Pēc otrās kārtas Jumtalapa (kā LV) bija nožēlojamā 15. vietā. Tālāk trešajā un ceturtajā kārtā vadošie spāņu prognozisti kļūdījās, jo neticēja, ka mūsu Kārkliņas Cadi La Seu uzvarēs. Tomēr šī komanda uzvarēja, pateicoties latvju basketbolistes efektivitātes uzplaukumam. Tādējādi Kristīne Kārkliņa deva būtisku ieguldījumu arī Jumtalapas uzplaukumā, kas izpaudās kā pacelšanās no 15. līdz 1. vietai.

Prognozistu klasifikācija pēc 4. kārtas

...

Tiem, kas domā, ka lielīties ir forši : "bet daudzi, kas pirmie, būs pēdējie, un pēdējie būs pirmie" (Bībele).

---

Kārkliņas faili :

02.04.11 Kārkliņa ATBRĪVOJAS kā pirmā
12.03.11 Kārkliņa kā Frances McDormand
12.02.11 ar Kārkliņu spāņiem iet Smagi...
02.02.11 Kārkliņa šodien pamet Latviju un dodas uz...