Niedola Amerikā

.
20.10.09 Sabīne Niedola šodien lido prom uz Ameriku

11.09.09 Visticamāk nākamgad Niedola nespēlēs Sieviešu izlasē

11.09.09 Sportacentrs.com ziņo, ka Niedola 2009-10 sezonā...
Žēl (maigi izsakoties). Sabīne Niedola spēlēs amerikāņu vidusskolā - ļoti vājā komandā - tikai 134. vietā Pensilvānijas štatā. Skolas veblapā athletics sadaļu var atrast tikai ar search, un tā ir gandrīz nekāda. Spēles notiks no 1. decembra līdz 12. februārim - tas ir par maz. Apskatoties sastāvu, redzams, ka Niedola spēlēs pa 4.-5. numuru. No tik necilas skoliņas tikt uz NCAA topkoledžu būs problemātiski.

11.09.09 u18 & u20 Eiropas labāko spēlētāju pārejas
- uz pārējo fona Niedolas pārēja izskatās visai dīvaina...

13.08.09 Sabīne Niedola ar vienu kāju jau Amerikā, - ziņo Kurzemes Vārds. Jumtalapa silti iesaka ņemt vērā amerikāņu viduskolu Top-50.

08.08.09 Sabīne Niedola savā dienasgrāmatā draugiem.lv raksta, ka sliecās uz to, ka no rudens spēlēs Peddie amerikāņu vidusskolā. Ieejot skolas mājaslapā, izskatās solīdi, tomēr skola nevar palepoties ne ar vienu, kas vēlāk kļuvusi par pazīstamu spēlētāju. Šogad Peddie absolvente Bridgette Mitchell uzsāks savu pēdējo gadu NCAA, un neizskatās, ka viņa varētu tikt draftēta WNBA.

27.07.09 Sabīne Niedola draugiem.lv dienasgrāmatā raksta, kā viņa meklē amerikāņu vidusskolu - diezgan haotiski, būtībā uz dullo. Tur svarīgi izvēlēties pareizo variantu, jo līmeņi ir ļoti dažādi, un no tā lielā mērā atkarīgas iespējas tikt pareizajā koledžā, lai pēc tam būtu cerība iekļūt WNBA draftā. Savulaik Ilze Luneau (exAuziņa) teica, ka mūsējām nav vērts braukt uz amerikāņu vidusskolām.

21.07.09 Sabīne Niedola [u18 , sievietes] šobrīd atrodas Amerikā uz atrādīšanos. Par viņu liela interese esot monumentālās topkoledžas Connecticut galvenajam trenerim (Geno Auriemma), kurš apstiprināts arī par ASV izlases galveno.