par Vīriešu basketbolu

.
09.09.09 pl 15.00 Vīru izlase TAGAD kā VIENMĒR
Pirms mēneša viss likās cerīgi, bet šobrīd ticamākais scenārijs ir neizkļūšana no grupas. Lai tiktu tālāk, Vācija jāpieveic ar vismaz 9 punktiem - tas ir kā tāls sapnis. Pārbaudēs Latvija vai nu zaudēja vai uzvarēja ar pāris punktiem. Tagad mūsējie zaudējuši 2. puslaiku jau 5 spēles pēc kārtas. Tikmēr Vācija spēlē ļoti disciplinēti un fiziski. Jumtalapa prognozē, ka
otrajā puslaikā mūsējie salūzīs.
Vīriešu izlase nebūs Latvijas labākā sporta komanda. Tā visdrīzāk būs Hokeja izlase, jo arī iepriekšējo 4 gadu valsts labākā komanda - Sieviešu izlase - šogad neizpildīja uzdevumu.


07.09.09 pl 13.00
Vīru izlase starp TAGAD un NEKAD
Kopš Jumtalapas spārnotās prognozes ir pagājušas 30 dienas, un šajā laikā daudz kas ir mainījies uz slikto pusi. Sakrājusies vesela gūzma ar mīnusiem, kurus tagad negribas cilāt. Ir arī daži plusi : 1) Šķēle pēdējās pārbaudēs uzlabojis savu sniegumu uzbrukumā, 2) Kambalas uzbrukums ir stabils trumpis, 3) Krievijai lieli vadošo spēlētāju zaudējumi. Vai tiešām kāds var nosaukt vēl kādu vērā ņemamu plusu? Dream Team mums tomēr nesanāk, līdz ar to sauklis Tagad vai Nekad nav derīgs, jo vairāk velk uz to otru daļu. Ja izdosies izkļūt no grupas, tas būs labs panākums. Šobrīd sapņošanai par 8nieku nav reāla pamata. Jumtalapa maina prognozi uz 10.-12. vietu.
.

06.08.09 Tagad vai Nekad jeb Dream Team 2009
Šodien pārbaudes sāk Latvijas vīriešu izlase. Sastāvs tik labs nav bijis kopš 2001. gada, kad EČ tika izcīnīta 8. vieta. Jumtalapa prognozē, ka arī šogad būs 8nieks un varbūt pat tiks uz PČ-2010.