Jēkabsone oficiāli Fenerbahce

.
14.01.11 pl 17.30 Fenerbahce oficiālā lapa publicē materiālu -
Jēkabsone ir izturējusi medicīnisko pārbaudi
Šādi foto materiāli tiek publicēti par jebkuru jauniegūtu basketbolisti - tāda tradīcija jau daudzus gadus ir tikai Fenerbahce klubā!
Skat, piemēram, Matovic , Horakova , Vajda .
Agrāk medicīniskie foto bija stindzinošāki, piemēram, Taylor .

.
12.01.11 Jēkabsone paraksta līgumu ar Fenerbahce, - ziņo parsportu.lv

Vajadzīgs papildus finansējums!
Taurasi vietā tagad ir Jēkabsone + McCoughtry, kuras abas kopā ir dārgākas nekā Taurasi. Tātad jāatrod papildus finansējums.
Turcijā būs problēma ar viesspēlētāju limitu : Turcijas līgā komandā var būt ne vairāk kā 5 viesspēlētājas, no kurām spēlei drīkst pieteikt ne vairāk kā 4 (tagad ir sešas - Horakova, Jēkabsone, Taylor, McCoughtry, Vajda, Matovic - viena no viņām ir jāatlaiž); Eirolīgā ar viesspēlētāju limitu būs labi : komandā drīkst būt ne vairāk kā 2 neeiropietes (tagad ir divas - Taylor, McCoughtry).
Šobrīd apbaumotā Taylor obligāti ir jānotur komandā, ja Fenerbahce tiešām grib dabūt Eirolīgas titulu.


11.01.11 Jēkabsone vairs netrenējas ar Spartaku, un gatavojas drīzumā parakstīt līgumu ar Fenerbahce, - ziņo parsportu.lv

Kāpēc tas notiek?
1. Jēkabsoni neapmierina rezervistes loma un mazs spēles laiks.
2. Spartak vairs nav Kalmanoviča laika varenais klubs un nevar atļauties algot tik dārgu rezervisti.
3. Krievijas līgā un Eirolīgā šosezon Spartakam nav daudz cerību uzvarēt. Pēdējais piliens te ir Jackson aiziešana no komandas traumas dēļ. Bet Jēkabsone tīko pēc tituliem.
4. Fenerbahce šosezon ir vairāk naudas. Un grib dabūt Eirolīgas titulu. Tomēr pasaules labākā metēja Taurasi saķēpājās ar aizliegtām vielām. Turklāt nav īsti skaidrs, kā rīkosies viņas draudzene Taylor, kurai paspruka "es arī gribu pamest komandu". Jumtalapa domā, ka Taylor tiks tam pāri un paliks. Bet Fenerbahce meklē pastiprinājumu.