kroga Dienasgrāmata

.
01.08.10
Kroga Dienasgrāmata par dzertuvē piedzīvoto netiks publicēta morālu apsvērumu dēļ. Ir cilvēki, kas nevar atturēties, ja redz vārdu "krogs". Ir cilvēki, kuriem dzeršana ir dzīvībai bīstama. Ir cilvēki, kuri tikko iznākuši no alkohola ārstniecības iestādes. Ir cilvēki, kas var atturēties, ja krogam iet ar līkumu. Ir cilvēki, kas mīt tur, kur nav kroga ar speciālu šķīvi. Un nepilgadīgie? Kā viņi var redzēt spēli?
Par ko domā LBS?

15.07.10 u20 EČ notiek Liepājā, tomēr pa TV to rāda tikai Zviedru televīzija. Šī televīzija Latvijā nav pieejama DekoderTV vai KabeļTV paketēs, līdz ar to vidusmēra pilsonis to nevar redzēt [link]. Protams, ja ir poņa un piķis, tad var iegādāties speciālu šķīvi un skatīties ar to, bet vai tas ir tā vērts? Var skatīties krogā bez maksas! Bet tādu krogu vajag mācēt atrast, jo gandrīz visi krogi rāda futbolu vai mūziku. Un te nu jāsaka paldies Sportacentra š.g. nedzērājam, kurš publicēja sludinājumu ar lūgumu atsaukties krogus [link]. Jumtalapas speciālists apsekoja tur minētos krogus un konstatēja sekojošo : 1) Paddy Whelans, kas pirms 3 gadiem rādīja EČ no Itālijas, šodien nevar parādīt Zviedru televīziju, jo viņiem nav attiecīgās kartes, 2) Zelta Fīlings/Capri ir divi vasaras krogi, kas atrodas stratēģiski labā vietā - Līvu laukumā, līdz ar to vakarā ir daudz trokšņainu klientu. Capri nav televizoru, toties ir blūzbends ar respektablu skaļumu. Cieši blakus pieguļošajam Zelta Fīlingam ir televizori, kas rāda u20 EČ, tomēr, saprotams, bez skaņas.

Jumtalapas speciālists atrada labāku vietu, kur var skatīties ar skaņu un kur ir salīdzinoši maz citu trokšņu. Diemžēl jāatvainojas Jumtalapas lasītājiem, bet pagaidām minētā kroga nosaukums paliks slepenībā, lai izvairītos no liekas drūzmas :).
Vēlāk tiks publicēts
kroga Dienasgrāmatas turpinājums par dzertuvē piedzīvoto -
pirmajā vakarā jau bija visai kolorītas situācijas :)

TAGS : bronzas u20 EČ Latvijā , Sieviešu izlase 2010 .