Baško invaliditātes Lieta

updated : 06.01.11

7. jan. gaidāma Baško atgriešanās Polijas 1/4-fināla spēlē, bet treneris solās viņu iesaistīt uzmanīgi, lai viss būtu labi.
3. jan. Gunta Baško sāk trenēties uz pilnu klapi.
Neskatatoties uz ilgo invaliditāti, Polijas līgas All Stars spēles
balsojuma tekošajos rezultātos Baško starp aizsardzēm ir ceturtajā vietā (tikmēr Babkina nav pat sešiniekā).
13. dec. noņem speciālo uzparikti - zābaku (skat. lejāk galeriju!).
"Zābaks bija jāvalkā iekštelpās un gulēt ejot, gandrīz to nenovelkot. Pirmās divas nedēļas staigāju ar ģipsi, četras nākamās ar zābaku. Kamēr bija ģipsis, neko īsti nevarēju darīt. Zābaks bija tik stingrs, ka nevarēju ieliekties ceļos", - stāsta Baško (sportacentrs.com).
25. nov. Baško : "Es ceru atgriezties pēc iespējas ātrāk! [smaida]. Nevaru nosaukt konkrētu datumu, bet, ticiet man, tiklīdz varēšu spēlēt, es būšu uz parketa" (wislacanpack.pl).
13. nov. Baško skaidro : "Polijas čempionāta spēlē neveiksmīgi nokritu, atlūza pēdas kauliņš. Pēda ieģipsēta, ārsti sola, ka dzīšot četras līdz sešas nedēļas, kas man šķiet ļoti ilgi. Pati ceru, ka sadzīs ātrāk. Visnepatīkamākais brīdis - pati neko nevaru darīt lietas labā. Tikai pacietīgi jāgaida, kamēr sadzīs. Bet cik tad var sēdēt mājās? Kad ģipsi noņems, vismaz varēšu nodarboties ar rehabilitācijas vingrinājumiem. Prieka tiešām maz, labāk būtu spēlējusi, nevis lēkājusi apkārt uz kruķiem" (basket.lv).
1. nov. ar materiālu "Baško bojāta pēda" tiek atklāta problēma. Un tagad pagājis gandrīz jau mēnesis kopš mūsu zvaigzne atspirgst.

INVALIDITĀTES FOTOSESIJA (hronoloģiski)