26.07.08 gatavošanās OS, Chatman+Slovākija, Laimbeer+Lieberman.


Olympic Rosters Updated : rebkell.net

Par Latvijas Sieviešu izlasi : žSports

Skandalozās Pokey Chatman vadībā pārbaudīties sākusi Slovākijas izlase. Pokey Chatman bija viena no labākajām trenerēm NCAA. Tomēr pagāšgad seksuālas uzmākšanās dēļ bija spiesta pamest NCAA, pēc tam strādāja par Spartak M reg otro treneri ar algu 500 000 $. Slovākijas 13nieks ir zināms. Traumu dēļ nevarēs palīdzēt Frniakova, Michulkova, Jalcova, Cikosova, Palusna, savukārt Kovacova atteicās. Zirkova ārstējas, lai palīdzētu jau EČ kvalifikācijā. Chatman debijas spēlē Slovākija uzvarēja Bulgāriju 85:65.


Bill Laimbeer [51g] turpina koķetēt ar Nancy Lieberman [50g]. Lieberman agrāk bija izcila basketboliste, bet tagad ir viena no vadošajām apskatniecēm. 24.jūl paziņojums, ka Detroit Shock noslēdz 7 dienu līgumu ar Lieberman (kā ar spēlētāju!), nospēlēja 9 min pret Houston Comets, 25.jūl paziņojums, ka Lieberman tiek atlaista. Jau agrāk Laimbeer regulāri koķetēja ar Lieberman.

Tikmēr ļoti bēdīgs liktenis ir piemeklējis Cheryl Ford (kurai bija visu laiku lielākais kontrakts sieviešu basketbolā). Pagāšvasar viņa dabūja smagu viena ceļa traumu, bet šovasar - smagu otra ceļa traumu.