27.07.08 Kļaviņa meitenes


Sabīne Niedola : "Visdrīzāk palikšu Liepājā" [-]

Krišjānis Kļaviņš sācis meklēt savas meitenes. Cēsu lapā Kļaviņš stāsta, ka interesējas par trim mūsu sieviešu izlases meitenēm, un arī par vairākām ārzemniecēm.

Pirms 21.jūl spēles Latvija-Ukraina Kļaviņš ar neslēptu interesi aktīvi staigāja gar Ukrainas rezervistu soliņu, konsultējās ar izlases otro treneri, un pēc roku kustībām varēja saprast, ka vēlas nosklaidrot viņam anonīmo ukrainiešu uzvārdus. Vēlāk rSWH Top basketbols raidījumā Kreipāna kungs teica, ka pēc spēles Kļaviņš esot redzēts runājam ar dažām ukrainietēm. Gribētos ieteikt tādu kā Olga Lyashkova - laba basketboliste un pietiekoši smuka. Lieliskā spēlētāja Olena Zherzherunova, domājams, tā īpaši pat nav jāpiedāvā. LNT 23.jūl Latvija-Somija pēcspēles reportāžā Guntas Baško intervijas fonā bija redzams Kļaviņš kopā ar tādu piemirstu spēlētāju kā Kristīne Kārkliņa - savulaik ātrāko kāju īpašniece mūsu sieviešu basketbolā. Ja Kļaviņam izdotos reanimēt Kārkliņu, tas būtu labs darbs.

Patiešām neticās, ka Kļaviņš jau vairākkārt nebūtu zvanījis par Sabīni Niedolu atbildīgajām personām. Situācijā, kad Kļaviņam ir lielas grūtības, ar latviešu meiteņu savākšanu, 17 gadus jauna EČ u20 superzvaigzne būtu kā dzidra avota ūdens izslāpušam ceļiniekam. Sabīnei Niedolai obligātā kārtā no LM ir jāpārceļas uz augstāku līmeni, nekavējoties. TTT Rīga droši vien atkrīt, jo ir skaidri zināms, ka Čukstes kungam ļoti nepatīk zemcentimetrīgas meitenes. TEO variants nez vai būtu tas pats labākais. Tā kā vienīgā cerība paliek Kļaviņš, kurš materiāli ir spējīgs izpirkt Sabīni no Liepājas.