Female Wolves back in business

23.06.12 16:00 izbraukumā
EČ kvalifikācijas 4. spēle
Latvija - Somija 62:65

somietes Jāņu siera vietā mums ieskapē nelāgu izstrādājumu...

PIRMS spēles...

Somu vilcenes nekautrēsies saplosīt romantiskas līgotājas, kuras tvīkst pēc papardes zieda! Latvietēm ir svarīgi koncentrēties spēlei.

18.06.12 Somamerikāniete Krista Gross paziņo, ka ir spiesta pamest izlasi, jo dodas uz vasaras skolu štatos. "Dzīvnieks", - tā viņu lepni iepriekš nodēvēja Somijas izlases galvenais treneris, priecājoties par agresīvo spēli. Tagadējais "dzīvnieka" demaršs krietni samazina somu ārējās līnijas dzīvnieciskumu. Starp citu, somiešu izlases iesauka ir "vilcenes".

14.06.12 Somijas Blondīņu izlase - fotogalerija

01.06.12 Latvijas pretiniece Somija arī ir nopietna!

pārbaudes spēle : Somija - Lietuva 85:65

Tik pārliecinoši! Spēlēja ar lielu entuziasmu. Somietes šogad patiešām ir nopietni noskaņotas... Arī galvenais treneris pēc spēles teica, ka tas vēl nav viss : "Fantastiska uzvara, un esmu priecīgs par katru spēlētāju... Mums izdevās saglabāt spiedienu uz bumbu visu spēli... Šī uzvara mums nav vasaras lielākais notikums, tas ir tikai viens pārbaudes mačs. Tomēr tas ir arī brīdinājums pirms vētras, esmu pārliecināts", - norādīja Anton Mirolybov portālam basket.fi


19.04.12

Mūsu grupas nominālajai pastarītei šogad ir labas cerības izšaut. Somijai apstiprināts jauns galvenais treneris - krievu speciālists, par kuru spēlētājas pauž sajūsmu. Savas kandidātes paziņoja jau marta beigās. Gandrīz visas labākās spēlētājas tiek pulcinātas ar saukli "TAGAD vai NEKAD". Somijas labākajai basketbolistei jau ir 34 gadi... Normāla vidējā paaudze un cerīgas jaunās spēlētājais. Priekšnoteikumi izveidot spēcīgu komandu.

Iespējamā kompozīcija
(udated 01.06.12)
PG - Pounds / Kesanen
SG - Gross / Pounds / Iiskola
SF - Korpivaara / Wilson (exSario)
PF - T.Sten / Holopainen
C - Tuukkanen