11.04.09 Pointgāržu pseidointriga

Aivars Vīnbergs (09.04 LTV7) : Lai pretendētu uz izlasi, saspēles vadītājām vismaz rezultatīvajās piespēlēs būtu sevi jāparāda, tomēr diemžēl... Skumīga aina kopumā.
Madars Bergmanis (09.04 LTV7) : "Eksperti, kas runāja Latvijas finālspēlēs, uzsvēra, ka izlases vietējo kandidāšu pienesums ir nepietiekams. Un tā tas arī ir. No ārējās līnijas Kārkliņa aizsardzībā ir viena no labākajām, viņa ir ļoti mobila, aši kustās uz kājām, ļoti var apgrūtināt dzīvi labai pretspēlētājai. Bet pietrūkst pienesuma uzbrukumā. Lai arī kura no šīm četrām kandidē uz izlases saspēles vadītājas posteni, neviena nav spēcīga uzbrukumā. Izlase, kas pretendē uz augstām vietām Eiropā, tomēr īsti nevar atļauties pirmā numura pozīcijā spēlētāju, kura faktiski nav bīstama uzbrukumā."

Jumtalapa : Tik daudz mums ir pointgārdes, bet neviena nav kvalitatīva. Ja tā, tad Sieviešu izlasē jāņem tikai divas nominālās pointgārdes. Cik var noprast no Zvirgzdiņa teiktā, tad viņa rangs šobrīd ir sekojošs : 1. Eglīte , 2. Kārkliņa , 3. Eibele , 4. Babkina . Lai izvairītos no nevajadzīgas rīvēšanās, uzreiz jāpasaka "nē" Babkinai, kura galīgi ir pazaudējusi savu spēli. No u20 izlases būtu jāatbrīvo tikai tad, ja viņa būtu labāka vai potenciāli labāka par Eglīti, Kārkliņu, Eibeli. Nu nav pamata Babkinu tagad atbrīvot no u20 izlases, kam savukārt ļoti ir vajadzīga laba pointgārde. Ar savu u-fizkultūru Babkina varētu būt viena no labākajām pointgārdēm u20 EČ. Lai tad spēlē tur un mēģina uzspodrināt savu apsūbējušo reputāciju. Mūsu u20 izlase ar tādām spēlētājām kā Babkina, Niedola & Šteinberga reāli var cīnīties par medaļām u20 EČ.