29.04.09 Tāres psihoanalīze

Gudrākā no Sieviešu izlases lielā sešinieka - Ieva Tāre - raksturo savas cīņubiedrenes sekojoši.

Anete Jēkabsone

Viņa ir Latvijas basketbola zvaigzne ar ļoti profesionālu attieksmi pret saviem pienākumiem. Dziļi basketbolā – tas ir Anetes dzīvesveids un dienas režīms. Ja jaunās meitenes vēlas sportā kaut ko sasniegt, tad jāņem piemērs no Jēkabsones. Nešķirojot ne treniņus, ne spēles, visur strādājot ar pilnu atdevi. Par Eiropas labāko basketbolisti nekļūst tikai glīta vaiga dēļ...

Gunta Baško

Viņa ir īst komandas motoriņš. Ja arī klājas grūti, Gunta spēj saņemties pati un aizraut līdzi komandas biedrenes. No spriedzes nereti iziet ar kādu joku, ar šķietamu vieglprātību, kas galu galā izrādās produktīva.

Liene Jansone

Vērojot spēles, par viņu dažam varbūt radies priekšstats kā par robustu būtni, kas gatava bez šaubīšanās iet cauri sienām. Bet tādi ir tikai Lienes pienākumi laukumā. Ārpus tā Liene ir ļoti sievišķīga un patiesi jauka; viņa cenšas dzīvot labā saskaņā ar apkārtējo pasauli.

Zane Tamane

Labsirdības iemiesojums. Vienmēr pozitīvi noskaņota, smaidīga, nekad nevienam neteiks ko skarbu vai nepatīkamu, neaizrādīs un nepārmetīs. Izpalīdzīga, draudzīga, basketbola laukumā izdara visu, kas vien viņas spēkos. Tie gan varētu būt arī lielāki, taču Zanei vēl viss priekšā.

Ieva Kubliņa

Viņas ieguldījums izlasē kādreiz ir bijis arī lielāks, nekā varbūt pēdējā laikā. Vainojami daudzie savainojumi - tās tomēr ir pārvaramas grūtības. Nevar prasīt visaugstāko atdevi pēc garas un ļoti grūtas sezonas. Ieva strādā godīgi un gan jau kādreiz atkal būs savā labākajā sportiskajā formā. Viņa tāpat ir jauks cilvēks, izpalīdzīga un atsaucīga...

Avots : 28. aprīļa Sporta avīze