2005 Bronzas meiteņu likteņi

23.07.09
Viņas izcīnīja Bronzas medaļas u20 EČ-2005.

.......... Bet kur viņas ir tagad?

Līga Alpe-Lūka pagāšgad pabeidza NCAA [statistika diezgan bēdīga], pameta basketbolu un palika dzīvot ASV.

Elīna Babkina mocījās ar dažādām ķibelēm, tomēr iekļuva Sieviešu izlasē un pagāšgad tika uz Olimpiskajām spēlēm, šogad ar u20 izlasi izcīnīja Eiropas bronzas medaļas un iekļuva turnīra All Stars Five.

Liene Bernsone 2007. gadā pabeidza NCAA [viduvēja statistika], tagad jau pāris sezonas spēlē Francijas 3. līgā.

Aija Brumermane no 2005. gada vienmēr spēlē Sieviešu izlasē.

Santa Dreimane 2006. gadā iekļuva Sieviešu izlasē, kur nostiprināties vēlāk patraucēja trauma.

Lāsma Jēkabsone 2007.gadā pabeidza NCAA [laba statistika], bija tuvu WNBA draftam, tomēr netika draftēta, pēc tam spēlēja Eirolīgā - Napoli un TTT komandās. Pagāšsezonas vidū pārtrauca spēlēt basketbolu un devās uz ASV. Vienīgā (!) Čukstes īstā audzēkne, kas kaut kur tiešām bija tikusi.

Laine Kurpniece
pagāšgad pabeidza NCAA [solīda statistika], pagāšsezonu iesāka Francijas 2. līgā, bet pēc pirmajām spēlēm pārcēlās uz Spānijas 2. līgu, kur bija viena no efektīvākajām spēlētājām.

Līna Lisnere vareni nospēlēja pārbaudes pirms savas pirmās sezonas NCAA, tomēr pēc tam dabūja traumu, kas viņai turpmāk liedza spēlēt augstā līmenī, šogad pabeidza NCAA, statistika bēdīga.

Dina Pīterniece šogad pabeidza NCAA, kur traumas viņai patraucēja izvērsties, statistika bēdīga.

Agnija Reke šogad pabeidza NCAA, statistika bēdīga.

Anita Teilāne par prioritāti izvēlējas dzīvi un studijas Vācijā, tāpēc pāris sezonas spēlēja turienes 2. līgā, bet pagāšsezon - virslīgā, epizodiski parādās Sieviešu izlases kandidātēs, tika sastāvā uz EČ-2007.

Elīna Zīke ir vienīgā, kura jau pirms u20 EČ-2005 bija spēlējusi Sieviešu izlasē, tomēr turpmākajos gados viņai tur nebija progresa, atnāca lielā mīlestība, palika stāvoklī, pameta basketbolu un pārcēlās uz dzīvi ASV.