Gundars Vētra starp 2 izlasēm

updated : 09.08.09 pl 17.00

Vīriešu izlases pēdējās pārbaudes puslaika pārtraukums :
3.septembrī Gundars Vētra sniedza savu komentāru LTV7.

Tik pārliecinoši un tekoši LTV7 līdz šim nebija runājis neviens!!! Ļoti iespaidīgi. To ievēroja un novērtēja arī agrākais basketbola ģenerālis Valdis Valters : "pēc intervijas ar Vētru man likās, ka viņš ir gatavs kļūt par Latvijas izlases sieviešu un vīriešu galveno treneri!" (www.twitter.com).

Vētras atlaišana no UMMC kluba ir tikpat kā neiespējama, jo Spartakam drīkst zaudēt, bet piekāpšanās kādam citam klubam šķiet nereāla. Līdz ar to jāskata jautājums, vai Vētra varēs savienot darbu klubā un izlasē. Šogad UMMC klubā Vētram jābūt no 14. septembra. Nākamgad izlasēm EČ kvalifikācija plānota augustā/septembrī, turklāt no 23. septembra līdz 03.oktobrim notiks sieviešu PČ-2010, kur piedalīsies gandrīz visas UMMC kluba spēlētājas. Līdz ar to diezgan droši : Gundars Vētra varēs savienot darbu klubā un izlasē.


Skaidrs, ka Vētra labprātāk trenētu Vīriešu izlasi. Pagaidām nav zināms, vai Kemzura turpinās trenēt Vīriešu izlasi. Ja Kemzura vairs nebūs, tad LBS droši vien kā 1. kandidātu aicinās Vētru. Bet vai viņš gribēs trenēt NEKAD izlasi?? Turklāt nav zināms precedents, kad sieviešu kluba treneris kļūst par galveno vīriešu izlasē!!

Ja Vētra netrenēs Vīriešu izlasi, tad

+ Gundars Vētra iegūst Krievijas zeltu

Par lielu Vētru sieviešu izlasē! Ура!!!
.