Sportacentra labākie komentētāji...

16.03.12

Noslēgusies 30 diennakšu cīņa par 20 dienu devām.
Labāko piecinieks varēs saņemt maisījumus.

#1
Jumtalapa

Sniegums bija varbūt pat necerēti pārliecinošs!
8 gadu blogošanas laikā tomēr ir radusies kaut kāda saprašana, nostiprinājusies fanubāze un izauguši daiļrades cienītāji. Arī izglītība un dzīves pieredze nāca talkā. Un konkurentu monitorings, vēlme uzvarēt, izmanība, mērķtiecība... Paldies visiem faniem par atbalstu!


#2

sasperjods

Februārī dominēja sasperjods, jo demonstrēja apbrīnojamu intensitāti un veiklību. Tomēr marta sakumā pienāca diena, kad viņš paņēma atpūtu, un pa to laiku Jumtalapa aizgāja garām. +9 pie katra sava komentāra viņš skaidroja ar 3 uzticamiem draugiem. Gluži kā D`Artanjans un 3 musketieri! Pēc reitinga labākā filma par šo tematiku ir krievu - D'Artanyan i tri mushketyora (1978).



#3

bēdīgi slavenais Mērglis

Publicējās maz, bet rakstīja kruti. Martā sāka slinkot, komentāri vairs nebija tik pārdomāti, bet vienalga saņēma daudz plusiņu. Pēc sieviešu dienas vairs neuzstājās, tomēr saglabāja trešo vietu arī konkursa noslēgumā. Arī slavenajā filmā mērglis saglabāja dzīvību mazajai meitenītei - lejāk redzams foto uzreiz pēc minētā maiguma.

bēdīgi slavenais Mērglis
no filmas Inglourious Basterds (2009)

Filmā mērglis darbojās ekselenti un nopelnīja Oskaru.
Pirms tam Christoph Waltz bija mazpazīstams vācu aktieris.
Pēc tam viņš dabūja biļeti uz Holivudu, kur divu gadu laikā
uzņēmās 4 populārās amerikāņu filmās (skatītāju balsu skaits IMDB).


#4

keisx_89

Tā pa īstam sevi pieteica pēc sieviešu dienas. Pirms 8. marta kā labākie viņam bija nocietināti tikai 4 komantāri. Tālāk pēdējo 8 dienu laikā savāca vēl 20 labākos. Līdzīgi kā mērglis, izcēlās ar sakarīgu komentēšanu un prasmi dabūt plusiņus. Darbojās gan mazliet atšķirīgā stilā, ko ilustrē lejāk redzamais...


#5

masalskis123

Konkursa pēdējā dienā sarūpēja nelielu sensāciju - izmantojot murzika iesnaušanos, veica sparīgu spurtu un kvalificējās dienas devai.


--------------------------------------

12.03.12 prognoze

Pēc dažām dienām noslēgsies Sportacentra labāko komentētāju konkurss. Neticami, bet šobrīd Jumtalapa pārliecinoši ir 1. vietā!

Pirmie trīs izrāvušies priekšā, un viņu iekļūšana labāko pieciniekā šķiet droša. Vēl pagāšnedēļ likās, ka gaidāma aizraujoša cīņa par iekļūšanu 4.-5. vietās. Tomēr šobrīd izskatās : keisx un murziks savas pozīcijas neatdos, jo abi ir pietiekami spēcīgi un mērķtiecīgi. Varbūt kāds pārsteigums notiks konkursa pēdējā diennaktī.

Konkursa noslēguma prognoze :
1. Jumtalapa
2. sasperjods
3. bēdīgi slavenais Mērglis
4. keisx_89
5. murziks


--------------------------------------