Mūsējo eiroReitings - biļetens Nr. 7

09.12.10
Mūsu Sapņu spēlētājas Eirolīgā un Eirokausā
EFF 7. kārta

Pirmoreiz Sieviešu Leģiona vadību pārņem
savulaik ārkārtīgi teiksmainā Jēkabsone.


+15 Jēkabsone (Sparta&K , Euroleague)
Šosezon Krievijas līgas + Eirolīgas pirmajās 11 spēlēs kopā viņa izpildīja tikai 1 soda metienu [link] - priekš komandas potenciālās līderes tas ir neiedomājami maz! Oktobra un novembra mačos viņai pirmajā vietā bija rūpes par vasarā sabojāto kāju...
Šoreiz Jēkabsone pirmoreiz uzņēmās atbildību par spēles iznākumu. Laba efektivitāte un 4 soda metieni un liecina, ka mūsu superzvaigzne acīmredzami sāk atgūt drošību un spēles garšu. Papildlaikā spēles iznākuma izšķiršanas prakses trūkuma iespaidā Jēkabsone aizmeta garām 2 tālos, un viņas efektivitāte no + 17 noslīdēja līdz + 15. Komandai zaudējums ar mīnus divi.



+11 Tamane (MKB Sopron , Euroleague)
Jācer, ka viņa būs solīda un neizgrūdīs Jēkabsoni no 1. vietas... Cerība gan nav īpaši liela un pamatota, jo Tamane ir efektivitātes eksperte un šosezon atlaides nedāļā.



+11 Brumermane (Mondeville , Euroleague)
Iesāka ar negaidītu un precīzu tālo. Pirmajā ceturtdaļā viņai grandioza +9 efektivitāte. Tālāk vairs tik labi negāja, un arī komanda no plusiem palēnām grima arvien lielākos mīnusos. Zaudējums pret komandu, kura gribēja un varēja vairāk.



+11 Babkina (Lotos Gdynia , Euroleague)
Redzot, ka uz gada beigām viņa sāk sēsties, klubs ir salīdzis vēl vienu pointgārdi, kura gan Eirolīgai pagaidām nav pieteikta. Šoreiz Babkinai būs daudz jāspēlē, jo traumas dēļ mājās palikusi vēl viena pretendente uz viņas minūtēm.



0 Kārkliņa (TTT Rīga , Euroleague)
Pēc viņas nolietošanas, spēlējot ar savainojumiem, tagad ir naivi gaidīt kaut ko lielu un skaistu... Par katru cenu izspiest sulu un izmest mēslainē - nav tā labākā attieksme pret pašmāju spēlētāju, kura ir vajadzīga Nacionālajā izlasē.


Septītajā kārtā nespēlēja
Baško (Wisla , Euroleague) - traumas dēļ nopietna spēlēšana jāatliek uz nākamo gadu.
Jansone (Venezia , Eurocup) - šajā kārtā nebija jāspēlē.
Niedola (Nantes , Eurocup) - šajā kārtā nebija jāspēlē.
Putniņa (Arras , Eurocup) - šajā kārtā nebija jāspēlē.
Kubliņa (Gyor , Eurocup) - šajā kārtā nebija jāspēlē.


Vidējais EFF pēc 7 kārtām
Tamane +16.6 , Niedola +14.5 (sešas spēles) , Kubliņa +13.3 (sešas spēles) , Jansone +13.0 (trīs spēles) , Putniņa +12.5 (četras spēles) , Babkina +11.8 (sešas spēles) , Brumermane +8.1 , Jēkabsone +6.7 , Baško +4.0 (viena spēle) , Kārkliņa +2.3 (sešas spēles) .

Summārais EFF pēc 7 kārtām
Tamane +116 , Niedola +87 (sešas spēles) , Kubliņa +80 (sešas spēles) , Babkina +71 (sešas spēles) , Brumermane +57 , Putniņa +50 (četras spēles) , Jēkabsone +47 , Jansone +39 (trīs spēles) , Kārkliņa +14 (sešas spēles) , Baško +4 (viena spēle) .



IEPRIEKŠ :
6. kārta