Putniņai ir jāmaina klubu

25.02.11
8 vai 10 minūtes - tas nav nopietni!

Decembra vidū Arras kluba sastāvā atgriezās vietējā garā Amant.
Tad drusku satraumējas garā Malashenko, un nopietni viņa atgriezās
no 16. janvāra.

Kopš tā laika mūsu Putniņas spēles laiks ir pamatīgi samazinājies, turklāt svaigākajā spēlē atlēca nieka 8 minūtes.
Kopš 16. janvāra bijušas 10 spēles (Francija+Eirokauss), un
Putniņas loma tur ir pretīga : 9.7 minūtes, 2.1 punkts, 1.7 bumbas - turklāt visiem šiem bēdīgajiem cipariņiem ir tendence sarukt.

Četru garo konkurencē Putniņai ir ierādīta nožēlojama 4. vieta, kas nedod cerības uz daudzām minūtēm. Tendences rāda, ka Aija Putniņa kļūst par āfrikānietes pūtinātāju. Izklausās drausmīgi, bet tā tas ir. Āfrikāniete Akonga spēlē piektā numura pozīcijā un viņai ir milzu priekšrocība pār Putniņu spēka spēlē un arī redzama priekšrocība meistarībā. Piektā numura pozīcijā Putniņa nejūtas labi, viņai daudz piemērotāka ir ceturtā numura pozīcija, kur nav jāspiež uz spēku un kur var izmantot metienu no tālienes. Tomēr Arras klubā ceturtā numura pozīciju pilnībā pārklāj Malashenko un Amant.

Spēlētāja gandrīz vienmēr var atrast savā līgumā punktu, kas viņai ļauj tikt prom. Diemžēl transfēru logi Francijā aizveras jau 28. februārī (laikam). Un arī muļķīgais (nepamatotais) Eirokausa vilinājums joprojām turpinās, vismaz teorētiski. Līdz ar to tagad mainīt klubu nav diez ko reāli. Starp citu, tagad Nantes ļoti steidzīgi meklē kādu garo... Tomēr jāatcerās sakāmais "no lāča bēgsi, vilkam ķetnās ieskriesi", kas nupat arvien vairāk realizējas mūsu Jēkabsonei.