Sieviešu Pārbaudes

27.05.12 Arēna Rīga
labdarības pārbaude
Latvija - Lietuva 74:79
Pirms spēles...
Latvijas Sieviešu izlasei joprojām rūp krūtis. Jau pagāšgad tika uzsākta vērienīga kampaņa, kurā dalību ņēma arī Jumtalapa, iemūžinot teiksmainās Tamanes krūtis. Šogad reklāmas lokomotīve ir Sabīne Niedola. Jācer, ka uzkrātā labdarības pieredze tagad ļaus sasniegt labāku rezultātu nekā pagāšgad. LTV7 šoreiz priekšroku dod modernajai pieccīņai. Sportacentrs TV rādīs.


23.05.12

Pēc LTU-LAT videoieraksta noskatīšanās...

Individuāli pārsteigumi nebija. Kārkliņa, Niedola , Jansone, Putniņa - būs vilcējas arī oficiālajās spēlēs. Tas jau ir četrinieks. Reālākās pretendentes uz atlikušo vietu pieciniekā - Eibele, Krastiņa, Reke. Rotācijā gaidāma arī lielā Brumermane. Vienā no intervijām izlases galvenais treneris Nerips norādīja, ka svarīgākajos mačos viņš izmantos 8 spēlētājas.

Pēc pirmajām spēlēm izdarīt pārdrošus secinājumus ir riskanti. Tāpat kā mūsu izlasei, arī lietuvietēm šogad nav vairākas vadošās spēlētājas. No lietuviešu lielā septītnieka (Valentiene-Linkeviciene-Bimbaite-Solopova-Sulciute-Abromaite-Petronyte) šogad ierindā ir tikai divas... Pret tagadējām lietuvietēm mūsu Sieviešu izlase atstāja patīkamu iespaidu. Arī bez lielām zvaigznēm ir iespējams izveidot cīņasspējīgu komandu - piemērs nav tālu jāmeklē : vīriešu izlase 2011.

Latvija un Lietuva vēlreiz tiksies 27. maijā Arēnā Rīga.