FIBA Europe Young Player of the Year 2010

.

Vai labākā var būt SF bez tālmetiena?

10.02.11 Fiba saka : balsot var, bet balsis vairs netiek skaitītas!
Kad nobalso, tad Fiba raksta : your vote has been registred.

Balsojam par Niedolu ŠEIT
(līdz 31. janvārim)
Balsošanas instrukcija : par cik šis ir fanu balsojums, tad ar tīru sirdsapziņu varam celt savu favorīti un gremdēt galvenās konkurentes, t.i. Niedolai jādod 1st place, bet 2nd place un 3rd place jāpiešķir tādām, kuras nevar reāli cerēt uz titulu, piemēram, Gorini & Bigica. Savu vārdu, uzvārdu un e-pastu tur var nenorādīt, jo balsojums tiek pieņemts arī pa anonīmo. Un tā jābalso ik pēc 24 stundām. Bet nav lielas jēgas iespringt, jo rezultātu beigās izšķirs eksperti, lai nesanāk, ka kaut kādi trakie fani sagādā titulu ne tai.

21.01.11 NIEDOLA JOPROJĀM VAR UZVARĒT

2010.
gadā nav izteikta favorīte!
Niedola ar mazu pārsvaru matemātiski sanāk labākā.
Neko briesmīgi pārdabisku Niedola (u19) nerādīja, bet vai tad kāda cita rādīja?? Decembra beigās Solopova (u20) sasparojās Eirolīgā un nupat janvāra sākumā - vispār ārprāts - bet tas jau ir ārpus 2010 un ārpus u20 vecuma. Solopova bija labāka Eirolīgā, bet Niedola bija labāka pieaugušo izlasē. Solopova uzplauka no 2010. gada, bet gadu jaunākā Niedola bija nominēta arī 2009 un 2008 - iecienīta ilgtermiņā.

2009. gadā dabūja Torrens (u20) - par ļoti labu sniegumu pieaugušo EČ, turklāt izcīnīja sudraba medaļu u20 EČ. Uzvarētājai nebija nopietnas konkurentes.

2008
. gadā dabūja Petronyte (u19) - par ļoti labu sniegumu pieaugušo EČ kvalifikācijā, tuklāt spēlēja arī Eirolīgā un parādīja teicamu statistiku u20 EČ. Uzvarētājai nebija nopietnas konkurentes. Savdabīgi, ka balsojumā otrajā vietā palika Petrovic (u19) - kopš maija nebija spēlējusi traumas dēļ.

2007
. gadā dabūja Petrovic (u18) - par labu sniegumu pieaugušo EČ, turklāt izcīnīja zelta medaļu u18 EČ un demonstrēja atzīstamu spēli Eirolīgā. Interesanti, ka togad netika publiskoti balsojuma rezultāti. Vēl šobaltdien nav saprotams, kāpēc togad nepretendēja Gruda (u20) - tādējādi uzvarētājai nebija nopietnas konkurentes.

2006
. gadā dabūja Gruda (u19) - par teicamu sniegumu pieaugušo PČ un par iespaidīgu sniegumu Eirolīgā. Togad viņai nebija nopietnas konkurentes, tomēr balsojumā Gorbunova (u20) pienāca visai tuvu.

2005
. gadā dabūja Jēkabsone (u22) - par iespaidīgu sniegumu pieaugušo EČ, turklāt ļoti labi spēlēja arī Eirolīgā. Togad neviena konkurente viņai pat tuvumā nebija. Tolaik uzvarētāja tika noskaidrota tikai ekspertu balsojumā. Šodien vecumā virs u20 vairs nevar pretendēt.

-----------------------------------


14.12.10

Šogad nav tik izteikta favorīte kā iepriekšējos gados

Tagad Sabīne Niedola ir galvenā favorīte
ar nelielu pārsvaru pār citām, arī matemātiski :

Dīvaini, ka kandidātēs nav Krivacevic, kurai ir kolosāla statistika Eirolīgā un sieviešu izlasē.