11.08.08 OS 2.spēle : LAT-BLR


Rūgtās atvadas no OS pusfināla

Pēc :
esp , delfi , tvn , apo , fiba , pressball , parsportu , ediena , edienaJansone , edienaVīnbergs , edienaKonference , delfiZvirgzdiņš(uzseviarīvajadzējanorādīt) , delfiFoto , espFoto , fibaOnline , fibaFoto , parspFoto , parspJēkabsone(pārdegumsbijaredzamspēcacīm) , diena , nraLeta , dienaZvirgzdiņš , la , espEglīte , espZvirgzdiņš . Atliek naivi cerēt, ka grupas turpinājumā mums atnāks 2 uzvaras, bet belarusēm - tikai zaudējumi.

OS 2.spēle : LATVIJA - Baltkrievija 57:80

LIVE : Jumtalapa : "kāpēc laukumā ir Brumermane?... kas notiek ar Jēkabsoni, viņa ir slima?... kāpēc mūsējās necīnās?... kā var šitā spēlēt?... ar šādu sniegumu nevar tikt par 8niekā!... Dimanta bumbā skaisti izrādījāmies, bet tagad, kad tiešām ir jābūt, nekas nesanāk..." ; Madars Bergmanis (LTV7) : "mūsējās spēli iesāka neparasti bikli... ; atdevām iniciatīvu baltkrievietēm, ļaujot viņām sajust savu metienu no visdažādākajām pozīcijām... ; mums pietrūka aktivitātes un agresivitātes, arī laikā, kad baltkrievietes sāka atrauties... ; tāda sajūta, ka galvenās spēles bija Dimanta bumbā, bet šī ir tikai pārbaudes spēle... ; nevar izskaidrot, kāpēc šodien spēlējam tik slikti, pirms spēles nekas neliecināja, kā tā var notikt... ; šodien ir viena no Latvijas vājākajām spēlēm pēdējos gados..." LTV7 no 11.35 , statsFiba , pressballKomentāri , internetVideo (9.kanāls) .

Pirms : esp , basketby ,
edienaBLR ; странник1978 : ”Латвию вынесем с разницей очков в 10 как минимум.” , kabann : ”На матч с Латвией сам ставить ничего не буду и всем не советую. Очень непредсказуем исход. В таких матчах можно только болеть.” (forum.pressball.by) ; Zvirgzdiņš : "mūsu spēlētāju veselības stāvoklis ir labāks nekā varēja gaidīt" (diena.lv) ; Левченко : "Латвия сильная команда. Мы хорошо знакомы с баскетболистками и с их игрой, поскольку не раз встречались. Чтобы оказаться сильнее их, нам нужно показать свою лучшую игру." (sports.ru) ; Буяльский : "Я до сих пор сожалею о травме Светы Вольной. Другого такого «ликвидатора» у нас в команде нет. Она могла «связать» практически любого игрока у соперниц" (esport.by) ; Zvirgzdiņš : "Baltkrievijai galvenais ir tas, ka viņām uz katru pozīciju ir divas labas spēlētājas. Katra, kas nāk laukumā, turpina iesākoto. Ir daudz uzbrukuma un aizsardzības sistēmu, ļoti labi spēlē uz centriem. Ir par ko padomāt. Brīvajā dienā pirms spēles ar Baltkrieviju gatavosimies gan praktiski, gan teorētiski. Centīsimies panākt, lai no šīs spēles tomēr paliktu pozitīvs noskaņojums. Meitenes taču cīnījās godam. Baltkrievietēm gan iznāk pilnas divas diennaktis atpūtai, jo viņām pirmais mačs bija agri no rīta, bet mums - vēlu vakarā. Taču nedomāju, ka tam būs izšķiroša nozīme" (Sporta Diena). LAT-BLR iepriekš .