09.06.09 EČ 3. spēle : Latvija - Grieķija

Latvija - Grieķija 70:68 2492 skatītāji [ LIVE : TV3 , LR1 ]
pirms : esp , parsp , delfi , espTreniņš , edienaTreniņš , prognoze .

Prezentācija nr 1 : Anete Jēkabsone un Evanthia Maltsi
Savulaik divas sezonas Jēkabsone spēlēja Bourges klubā pie ekstraklases trenera (Pierre Vincent). Jēkabsone vairākkārt sūdzējās Kreipāna kungam, ka regulāri ejot pie trenera ar jautājumu "kāpēc man ir tik mazs spēles laiks", bet treneris vienmēr atbildot īsi : "tāda ir mana taktika". Jēkabsone ar Bourges tā arī nespēja iekļūt Eirolīgas Final Four, kur pēc tam iekļuva Maltsi ar to pašu Bourges jau savā pirmajā sezonā. Šodien abas ir Eiropas All Stars dalībnieces.

Prezentācija nr 2 : Gunta Baško un Stella Kaltisidou
Šīs lieliskās spēlētājas līdz šim nav tikušās. Pirms dažiem gadiem Kaltsidou bija Rīgas turnīra labākā smallforvarde. Šogad Kaltsidou beidzot ir novērtēta. Tikmēr Gunta Baško šogad Eirolīgā ar Avenida klubu izcīnīja Sudraba medaļas. Savās izlasēs abas šogad ieņēmušas Kapteines posteni.

---

Pirms BLR-ITA : Ja favorīte Baltkrievija nespēlēs savu labāko spēli, tad Itālijai būs iespēja uzvarēt - kā nekā 3 spēlētājas ar WNBA pieredzi (Masciadri, Macchi, Ress) + Ballardini.

Par UKR-CZE : Nav liels pārsteigums, ka Ukraina gandrīz uzvarēja. Ir liels pārsteigums, ka pašās beigās Čehija brīnumainā kārtā izglābās... [esp]

09.06.09 Vētra : "Krievija ir izteikta favorīte" [esp]