26.06.09 Vētra nāk?

.
Radio SWH intervijā šovakar bija saklausāms, ka Gundars Vētra tomēr būtu gatavs izskatīt piedāvājumu kļūt par Sieviešu izlases galveno treneri, ja šāds piedāvājums nāktu. Vētra šajā jautājumā vairs nebija tik uzpūtīgi augstprātīgs kā pāris intervijās iepriekš. Vētra trenē superzvaigžņoto UMMC, saņem milzu algu, un gūst lielus panākumus - te Jumtalapa nevarēja izdomāt nevienu iemeslu, kāpēc Vētra varētu piekrist trenēt arī mūsu Sieviešu izlasi...

Tikmēr sabiedrībā par viņu tiek kultivēti sekojoši mīti :
1. nav diez ko lojāls pret Latvijas valsti (tiek atgādināts 1992. gads).
2. nav diez ko labs treneris (ar tādām UMMC superzvaigznēm jau katrs normāls treneris varētu sasniegt labus rezultātus, un patiesībā labs treneris ir tāds, kas spēj sasniegt labus rezultātus ar ne sevišķi labām spēlētājām).

Nu ko, Vētram var rasties izdevība apliecināt, ka viņš ir lojāls, un pierādīt, ka tiešām ir labs treneris. Kāpēc lai viņš prasītu lielu algu, ja liela alga jau ir Jekaterinburgā? Vētra var atļauties izlasē strādāt par krīzes algu! Sieviešu izlase var dāvāt iespēju doties uz "Gada balva sportā", lai pretendētu uz Valsts labākā trenera titulu!

Jumtalapasprāt, Zvirgzdiņš Sieviešu izlasē būtu ar mieru strādāt par asistentu tikai 2 gadījumos : ja galvenais ir Muižnieks vai ja galvenais ir Vētra.