Jēkabsone tuvojas WNBA

.
01.07.09 Jēkabsonei izlabots WNBA profils. Viņai būs 10. numurs.
30.06.09 Jēkabsonei WNBA izveidots surogātprofils... [jekabson]

29.06.09 Intervija ar Connecticut Sun treneri... [esp]

28.06.09 Jēkabsone aizvadījusi 1. treniņu WNBA...
[+ esp , rebkell , delfi , theday , norvich , elmcity , wnba ]. Lai atbrīvotu vietu Jēkabsonei, Connecticut Sun treneris atskaitījis Turner. Sandrine Gruda ieradīsies nedēļas vidū, un tad trenerim būs jāizdomā, kuru vēl vienu atskaitīt. Treneris izteicies, ka Jēkabsone spēlēs 18-20 minūtes, vismaz savās pirmajās spēlēs.
........................ pg - Whalen , White , Brown
........................ sg - PhillipsAUS , JēkabsoneLAT
........................ sf - Gardin , Holt
........................ pf - Jones , Whitmore
........................ c - GrudaFRA , Black , Ervin

27.06.09 Anete Jēkabsone šovakar ierodas WNBA...
[+parsp , esp , rebkell , tribīne , elmcity] Connecticut Sun trenerim būs ĻOTI grūts uzdevums : kuras 2 atskaitīt, lai būtu vieta priekš divām gaidāmajām no Eiropas (Jēkabsone & Gruda). Šosezon vairs nav tāda opcija kā "injured list", tagad sastāvā nedrīkst būt vairāk par 11 spēlētājām. Connecticut sezonas statistika saka priekšā, ka liekā būs Ervin (tur redzamā Cirone jau ir atskaitīta iepriekš), turklāt statistikā nav redzama Holt, kura pirms sezonas salauza roku un spēlēt varēs sākt varbūt no 11. jūlija. Nez, vai būtu taisnīgi atskaitīt nabaga Holt... Black ir sastiepusi elkoni, bet atkal spēlēt varēs jau 2. jūlijā, turklāt viņa šogad tika izvēlēta drafta 1. kārtā un tādu nedrīkst atskaitīt. Vienu atskaitāmo atrast var (Ervin), bet kura būs otra atskaitāmā??

25.06.09 EČ-2009 All Stars Five dalībnieces Jēkabsone & Gruda tiek gaidītas uz WNBA spēli 2. jūlijā, līdz kuram Connecticut Sun izlems, kuras divas citas atskaitīt, lai būtu vieta gaidāmajām.