Babkinas vienības Galvenie ieroči

16.03.11

Latvijas Sieviešu izlases trenera Dikeoulakos vadībā Lotos komanda ir pārvērtusies līdz nepazīšanai - viduvējas komandas vietā ir mašīna. Spēlētājas tās pašas, tomēr ar šo treneri komanda vēl nav zaudējusi : bilance 12-0 (līga+kauss). Pagāšnedēļas SA Babkina atklāja, ka Dikeoulakos komandā ir ieviesis disciplīnu. Poļu komentētāji sajūsmā : "labākais treneris Lotos vēsturē", "sieviešu basketbola Mourinho"...

"Lotos spēlētājas ir būtiski ātrākas un agresīvākas. Tieši tas mums pietrūkst", - teica #2 CCC Polkowice treneris pēc negaidītā mājas zaudējuma kausa pusfinālā pret #4 Lotos 05.03.11.

"Lotos spēlē labāko basketbolu Polijā", - teica #6 Energa Torun treneris pēc sagrāves kausa finālā pret Lotos 06.03.11.

"Mēs nevaram noķert tādas spēlētājas kā Wright, Swanier, Babkina - viņas ir pārāk ātras", - teica #3 KSSSE Gorzow treneris pēc mājas zaudējuma līgas regulārās sezonas pēdējā spēlē pret Lotos 12.03.11. Tā spēle gan neko neizšķīra, tomēr pārpildītā zāle deva spārnus un goržovietes spēlēja no sirds. Wright+Swanier+Babkina divpunktnieki 11/42.

Arī #1 Wisla baidās no Lotos ātruma un agresivitātes trio Wright+Swanier+Babkina. Wisla to pagaidām neatzīst, jo uz papīra jūtas pārāka. Polijas līgas eventuālajā pusfinālā ātrums un agresivitāte sadursies ar pieredzi un klasi. Playoff saspringtajā grafikā liela nozīme būs spēlētāju veselībai.


Wright+Swanier+Babkina
ir Polijas līgas vadošais ārējās līnijas trio
pēc vidēji spēlē izmestajiem divpunktniekiem
13.9+13.8+11.4=39.1
(turklāt spēles laiks tikai 22-26 min).
Salīdzinājumam citas top-6 komandas :
Wisla 27.7 , CCC 22.8 , Gorzow 21.6 , Lider 32.2 , Energa 30.0.

Treneru citāti no sportowefakty.pl