EČ 1. spēle : Latvija - Grieķija

.
18.06.11
Latvija - Grieķija 57:67 (LIVE : stats , video , krogs)

PIRMS mača...
Spēles atslēga :
mūsu treneris pretinieces pazīst labāk nekā viņu treneris mūsējās

SALĪDZINĀJUMS
Babkina+Kārkliņa equal Kalentzou+??
Kārkliņa+Baško under Maltsi+Sotiriou
Baško+Niedola over Chatzinikolaou+Spyridopoulou
Jansone+Kubliņa equal Kaltsidou+Dimitrakou
Tamane+Putniņa over Papamichail+Spanou
coachDikeoulakos equal coachMissas

Baško : "Zinu tikai vienu, ka mums šajā spēlē būs jāgrauž dēļi! Grieķietes ir ļoti sīkstas. Viņas ieķersies kaklā un izsūks no tevis pēdējo asins pili" ( 14.06 SA).
Babkina : "Grieķija ir sarežģīta pretiniece, bet trumpis ir mūsu pusē, jo mūsu treneris galu galā ir... grieķis!" (03.01 sportowefakty.pl).
Chatzinikolaou : "Dikeoulakos daudzus gadus ir trenējis daudzas mūsu spēlētājas. Viņš zina mūs, bet mēs zinam arī viņu. Tagad šis noteikti būs lielisks duelis, bet mēs gribam uzvarēt."
Kaltsidou : "Mūsu priekšrocība - spēlējam ļoti gudri, veicam daudz maiņu aizsardzībā un uzbrukumā. Mums ir ātrums un degsme."
Missas : "Mums ir problēma pret garākām pretiniecēm. Šo trūkumu centīsimies noslēpt ne tikai ar koncentrēšanos, taktiku, inteliģenci, bet galvenokārt ar kareivīgumu. Pārējais mums ir ļoti labi."
Missas asistents : "Mums ir daži trūkumi groza tuvumā. Šos trūkumus mēģināsim noslēpt, spēlējot ļoti blīvi aizsardzībā ar palīdzēšanām groza tuvumā. Tajā pašā laikā šis mūsu trūkums ir arī priekšrocība, jo mūsu garās ir ātrākas. Meklēsim ātros uzbrukumus."
(14.-16.06 superbasket.gr - komentāri no pretinieču nometnes).

13.06.11 Grieķija publicē spēles plānu +interpretācija
.