Jēkabsone un Bibrzycka šovasar Netiksies

updated 26.01.11
Vakar UMMC gosķevajā parādījās ticama informācija, ka
Bibrzycka ir stāvoklī un jau atgriezusies dzimtenē. Šorīt ticamība krasi samazinājās ar baltu lapu : "доступ к гостевой книге заблокирован". Taču šaubas kliedēja basket.sk : Zirkova ir salīgta grūtnieces vietā.
Ar balto lapu UMMC vadība vienkārši cenšas piesegt savu kaunu - šosezon jau otra viņu Superzvaigzne uzņēmusi grūtniecības kursu.

Agnieszka Bibrzycka gaida mazo, un tā ir katastrofa Polijas izlasei, jo līdz ar to EČ-2011 mājinieces uz augstu vietu vairs cerēt nevar.

Bibrzycka vs Jēkabsone EČ-2005

Viņu pirmā tikšanās izvērtās gana iespaidīga. Tolaik poliete bija jau Superzvaigzne, bet mūsējā - tikai uzlēcošā jaunā zvaigznīte.

Iespaidīgākā epizode :

Bibrzycka ar bumbu izskrien pret grozu. Tur pēdējā aizsardze palikusi Jēkabsone. Liekas - tūlīt būs piezīme. Tomēr Bibrzycka nespēj apspēlēt un izlaiž bumbu autā. Seko minūtes pārtraukums. Bibrzycka ar niknu seju apsēžas, saņem ūdens pudeli, un tūlīt triec to pret grīdu zem soliņa.

---

Par grūtnieci labākās filmas :

- Juno (2007) - aktrise Ellen Page tur ir vienkārši izcila
- Children of Men (2006) - ļoti aizraujoša un reālistiska fantastika
- No visa iepriekš minētā ļoti kategoriski ir jānorobežo klasiskais šausmu šedevrs Rosemary's Baby (1968), ko grūtniecēm nav ieteicams skatīties.

---