Mūsējo eiroReitings - biļetens Nr. 3

12.11.10
Mūsu Sapņu spēlētājas Eirolīgā un Eirokausā

Šoreiz mūsu u22 spēlētājas okupē efektivitātes Top-3. Jaunatne valda.

EFF 3. kārtā

+27 Putniņa (Arras, Eurocup) - pēc izgāšanās iepriekšējā kārtā šoreiz grandioza performance, turklāt arī tagad viņas pretspēlētājas nebija kaut kādas nīkules (Van Malderen, Gaither); tiklīdz viņu uzlaida laukumā, uzreiz enerģiski sāka un turpināja apliecināt savu lietderību - statistikas tiešraide bija pārblīvēta ar Putniņas uzvārdu; komandai negaidīti pārliecinoša uzvara.

+19 Babkina (Lotos Gdynia, Euroleague) - varens sniegums; ja būtu vēl 3 rezultatīvas piespēles, tad izvirzītos kā Eirolīgas labākā piespēlētāja, bet tagad ir "tikai" 2. vieta, dalīta [screen]; bija efektīvāka par savu vareno pretspēlētāju no Jamaikas (M.Reid); iemeta uzvaras punktu; komandai dramatiska un svarīga uzvara, kas nosargā reālas cerības tikt ārā no grupas.
+15 Niedola (Nantes, Eurocup) - ātri sapelnīja trīs piezīmes, tāpēc krietnu laiku nācās atsēdēt; kad atkal tika laukumā, steidzīgi ņēmās atgūt iekavēto; lielāko daļu no saviem punktiem viņa sapumpēja pēdējā ceturtdaļā, kad bija uzdevums dabūt pēc iespējas lielāku pārsvaru, lai vēlāk būtu labākas pozīcijas pirms izslēgšanas spēlēm; patīkami, ka mūsu jaunā censone cenšas turēt iepriekšējā kārtā sasniegto latiņu; komandai pārliecinieša uzvara.


+13 Tamane (MKB Sopron, Euroleague) - šoreiz viņai klājās tiešām grūti, jo bija jāstājas pretī komandai, kas mērķē uz Eirolīgas finālu; nespēja apturēt vienu no Eiropas labākajām centra spēlētājām (Matovic) un arī pretinieču ārējās superzvaigznes (Taurasi, Taylor) plosīja MKB aizsardzību; tomēr Tamane atkal nopelnīja labāko EFF savā komandā; komandai tīri pieklājīgs zaudējums.

+12 Kārkliņa (TTT Rīga, Euroleague) - pēc nelietderīgā snieguma iepriekšējās kārtās jau sāka veidoties bēdīga doma, ka varbūt nevajadzēja viņu pievienot Sapņu spēlētājām; tomēr par laimi šoreiz viņa bija patīkamā līmenī; komandai bezierunu zaudējums.
+10 Brumermane (Mondeville, Euroleague) - spēcīgs sniegums, kas tika novērtēts ar lielu spēles laiku; komandai negaidīta uzvara, kas ļauj nopietni domāt par tikšanu tālāk.
+6 Kubliņa (Gyor, Eurocup) - būtu labi, ja metieni kristu iekšā, tomēr ir reizes, kad nesanāk un tad jāiztiek ar citu rādītāju spodrināšanu; komandai atkal uzvara.

+1 Jēkabsone (Sparta&K, Euroleague) - diezgan skumji; EFF plusos iekļuva ar tālmetienu 3 sekundes pirms spēles beigām; iepriekšējo 4 sezonu Eirolīgas čempionvienībai kārtējais sāpīgais zaudējums; šosezon visās 6 spēlēs izmetusi tikai 1 soda metienu.


trešajā kārtā nespēlēja
Baško (Wisla, Euroleague) - traumas dēļ nopietna spēlēšana jāatliek uz nākamo gadu.
Jansone (Venezia, Eurocup) - šonedēļ nav jāspēlē.


Summārais EFF pēc 3 kārtām
Tamane +54 , Babkina +47 , Niedola +43 , Kubliņa +30 , Brumermane +29 , Putniņa +24 (divas spēles) , Jansone +12 (viena spēle) , Kārkliņa +9 , Baško +4 (viena spēle), Jēkabsone +4 .


IEPRIEKŠ :
2.kārta
1. kārta