00.11.10 KUBLIŅAS PĒCPUSE

.
.
.
.
.
.

Oktobra beigās Jumtalapas vecis beidzot nopriecājās, ka izdosies dabūt Kubliņas šīs sezonas bildi, jo ungāru lapā publicētas 26 bildes no spēles Gyor-Nantes [link]. Tomēr nevienā no 8 bildēm ar Kubliņas klātbūtni nav redzama viņas seja : 7 bildes no pēcpuses un vēl viena - šeit lejāk redzamā - pavisam dīvaina.


---

Offtopic
Pirms mūsu visu laiku trakākās spēles ISR-LAT.
Izraēlas izlases spēlētājas izskrien laukumā caur karsējmeiteņu aleju. Pa TV redzam, kā izraēliešu operators rāda savu karsējmeiteņu pēcpuses neķītrā tuvplānā : vispirms vienu 5 sekundes, tad otru 5 sekundes, pēc tam trešo 5 sekundes [Rīgas krogā sākās smīkņāšana un jociņi], turpinājumā ceturto 5 sekundes, un tad vēl piekto... - ups, treneris... - kameru fiksi aizrauj uz citurieni [krogā - skaļa rēkšana].

---

Pirms daudziem gadiem izdevās redzēt Kubliņu uz ielas civilajā. Tā laika maisveida sporta tērpos auguma aprises precīzi noteikt nevarēja. Taču apspīlētos džinsos bija redzams skaidri, ka Kubliņas pēcpuse ir nepiedodami plakana. Kopš tā laika ir daudz ūdeņu aiztecējuši.
Šī gada kvalifikācijā krita acīs, ka Kubliņas pēcpuse vairs nav tik kaulaina kā savulaik. Līdz ar to ungāru fotogrāfa tagadējais izlēciens droši vien jāvērtē kā atzinība.

---


---


*
- bērnu atbaidīšanas plakāts nokopēts
no visu laiku 5. labākās šausmu filmas "The Thing" (1982)