Niedolas krustceļu Drāma

20.07.11

Kā tikt pie laba līguma uz nākamo sezonu? SF bez tālmetiena augsta līmeņa klubam nav vajadzīga. Spēcīga kluba treneris nevar atļauties tādu spēlētāju turēt laukumā vairāk par 15-20 minūtēm, bet priekš tam ir vietējās spēlētājas, klubam vajadzīga viesspēlētāja - zvaigzne. Pagāšsezon Niedola vieglprātīgi izturējās pret savu attīstību un pret izlases vajadzībām, jo apzināti netrenēja tālos. Ja nav talanta, tad rezultātu var panākt ar smagu darbu. Ja nav vēlēšanās smagi strādāt, tad kādam jāstāv klāt ar koku. Koka variantu agrāk varēja dabūt pašmāju klubā, tomēr tagad pašmāju klubiem ir liela krīze. Varbūt nospļauties uz visu un doties uz 2. līgu kā PF?

Daži Citāti

17.07.11 Daiga Jansone : "Sabīne patlaban nonākusi tādās kā karjeras krustcelēs - lai darbotos vieglās uzbrucējas postenī pietrūkst tehniskā arsenāla, bet darbība zem groziem vairs nav tik efektīva un enerģiska, cik iepriekšējos gados" (basket.lv).

07.07.11 George Dikeoulakos : "Kad pērn liku viņu pamatsastāvā, Sabīne mūsu uzbrukumam deva vairākus risinājumus - viņa varēja uzmest trīspunktu metienu vai doties caurgājienā. Bet šogad atklājās, ka viņa pat treniņos tālmetienus vairs nemet. Francijā viņa ir ļoti mainījusi savu spēles stilu un viņai jābūt uzmanīgai attiecībā gan uz to, gan arī uz darbu treniņos. Ja viņa tā turpinās, tad nebūs nekāda progresa un ar katru gadu kļūs arvien vājāka" (apollo.lv).

06.07.11 Jumtalapa : "EČ-2011 Niedola sagādāja vilšanos, jo izlasē turpināja kluba sezonas otrās puses melnstrādnieces lomu. Izlasē viņai bija jāuzņemās iniciatīva un jākļūst par līderi. Būtu lielas grūtības uz nākamo sezonu tikt pie laba līguma, ja vien tagad nesekotu u20 EČ, kur viņai būs iespēja reabilitēties. Melnstrādnieces tipa viesspēlētāja SF bez tālmetiena augsta līmeņa klubam jebkurā gadījumā nav vajadzīga."

05.07.11 Gundars Vētra : "Neviens mani nepārliecinās, ka vieglās uzbrucējas pozīcijā Niedola var kļūt par zvaigzni" (Sporta avīze).

09.05.11 Atbrīvošanās no frančiem

05.05.11 Slīgšana bezcerībā

23.11.10 Niedolas puspēdas Tālais

10.09.10 Jumtalapa : "No izlases spēlētājām šosezon galvenā uzmanība jāvelta Niedolai un Babkinai, kurām ir vislielākās iespējas progresēt. Un viņu attīstība izlasei patiešām ir vitāli svarīga."