07.09.07 Pārbaude Arēnā Rīga bez skatītājiem :

Latvija
– Baltkrievija 80:82 (pag). Zaudējums pelnīts svētīgs :)


08.09.07 Latvijas realitāte ir tāda, kāda tā tika plānota.

Latvijai šobrīd ir sešas ļoti labas spēlētājas, bišķi par maz, tāpēc būs vajadzīga arī veiksme. Latvijai ir ļoti labs treneris (gruzītājs, pārmetējs, čīkstētājs, kauninātājs, kritizētājs, pašapziņas nositējs...) – spoža zvaigzne. Nav brīnums, ka viņš ir Dynamo Moscow rekordists (spējis noturēties galvenā trenera postenī 25 spēles pēc kārtas, rekords bija jau pie 17 spēlēm), viņš ļoti labi prot demonstrēt, ka ir labs treneris. Ja mūsu meitenes izturēs, tad vajadzētu būt labam rezultātam.

Atsevišķu mēdiju rakstītais, ka ”starp Latviju un Franciju (Spāniju) ir liela bedre”, ”līdz Olimpiskajām spēlēm ir ļooooti tālu” ir prastas stulbības! Pret Franciju Latvija pirmo puslaiku uzvarēja, beigās sanāca -11, pret Spāniju bija tikai -7. Kur te ir bedre? Turklāt Zvirgzdiņš strādā pie tā, lai Latvija būtu arvien labāka. Lai tiktu uz Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, iespējams, pietiks ar uzvaru pār Beļģiju spēlē par 5.vietu, bet ja mūsējās būs savā labākajā sportiskā formā un smaidīs veiksme, tad 1/4-finālā varam uzvarēt Spāniju un tikt pat 4niekā! Kur te ir ”ļooooti tālu”? Varbūt visgrūtāk tieši būs izkļūt no grupas...


07.09.07 Baltkrievija NAV pārsteigums!

Baltkrievijai ir ļoti labas spēlētājas, kuras spēlē spēcīgos klubos, ļoti labs treneris, kurš no viņām ir izveidojis spēcīgu komandu. Ir priekšnoteikumi, lai šī komanda spēlētu labi un sasniegtu augstus rezultātus. Baltkrievijas pārbaudes spēļu rezultāti jau tagad ir vairāk kā iespaidīgi. Jumtalapa domā, ka Baltkrievija bez problēmām EČ finālturnīrā izkļūs no grupas, viņu D grupā Serbija nebūs savā labākajā sastāvā, komplektācijas ziņā Serbija izskatās pēc pastarītes. Domājams, ka D grupā Baltkrievija cīnīsies par 2.vietu ar Horvātiju. Ja Baltkrievijai izdosies uzvarēt Horvātiju, tad pavērsies labas iespējas tikt EČ finālturnīra 8niekā – būs jāuzvar mājinieci Itāliju, kas ir visnotaļ reāli izpildāms uzdevums.